KLUB MIŁOŚNIKÓW FANTASTYKI
ŚWIDNIK
spotkania klubu: każdy piątek Galeria Venus II piętro w godzinach 15-21
> gry planszowe (np. Doom, WOW, StarCraft, itp)
> gry fabularne (nauka, prowadzenie, granie)
> gry bitewne (sklejanie armii, malowanie, bitwa)
Gość
No ba. Pewnie że dobra zabawa HeH:D lOl
Gość
Weźcie sobie ludzie znajdźcie jakieś ciekawsze zajęcie i przede wszsytkim zacznijcie sie kontaktować z innymi ludźmi Jak dak dalej pójdzie to sami zobaczycie o czym mówie jak nie będziecie potrafili sie dogadać z kimkolwiek na inny temat niż te wasze żałosne rpg. Możecie mi zarzucić brak wyobraźni, ale wole sobie napisać jakiś wiersz lub narysować cokolwiek niż siedzieć z bandą kretynów, którzy naprawde niekiedy wierzą w to co mówią a najlepsze że świata poza tym nie widzą. Żal mi was ludzie rolpleye....... pozdrawiam
Apel napisał:
Weźcie sobie ludzie znajdźcie jakieś ciekawsze zajęcie i przede wszsytkim zacznijcie sie kontaktować z innymi ludźmi
Jak dak dalej pójdzie to sami zobaczycie o czym mówie jak nie będziecie potrafili sie dogadać z kimkolwiek na inny temat niż te wasze żałosne rpg. Możecie mi zarzucić brak wyobraźni, ale wole sobie napisać jakiś wiersz lub narysować cokolwiek niż siedzieć z bandą kretynów, którzy naprawde niekiedy wierzą w to co mówią a najlepsze że świata poza tym nie widzą. Żal mi was ludzie rolpleye....... pozdrawiam
Koledze żal dupe ściska i tyle. Siedź i pisz sobie wierszyki, a jeśli chce kontaktu z prawdziwymi ludxmi to zapraszamy do MOK'u. Chcoaiż wątpie, bo skoro nie masz cywilnej odwagi co by się podpisać to raczej ludzi w realu też się boisz
Przeciez te spotkania nie są tylko do rozmowy o RPG.
Użyj troche tego czego Ci brakuje, wyobraźni, w życiu też jest potrzebna (i tu nie mówie o RPG czy bitewniakach).
Gość
A ja myśle że jednak Apel ma troche racji.... owszem lubie czasem z koleżkami zrobić sobie małą sesyjke, ale przykładowo znam pare osób, które wolą siedzieć i grać niż gdziekolwiek wyskoczyć ze znajomymi, jeden mi sie potem żalił że dziewczyny nie ma xD Ja myśle że chłopak nie chciał nikogo tym obrazić, a fakt że pisze wiersze znaczy że też posiada nie małą wyobraźnie. Tyle że zauważyłem że w polskiej mentalności jest coś takiego "ktoś jest przeciwko nam i ma inne poglądy to debil, kretyn itp." Może i faktycznie troche przesadził, ale widać miał powód No cóż nie mi dane jest oceniać , ale według mnie. A pozatym to co kolega Apel napisał nie świadczy wcale o jakimkolwiek no-life'owaniu co mi sie wydaje bardziej z własnego doświadczenia
.......To tyle, dziękuję za uwagę
Przypominam, że to forum jest dla ludzi którzy są członkami bądź będą członkami klubu więc nie wiem po co w ogóle Apel pisał, jak to on nie lubi ludzi co mają inne zainteresowania niż on... a pisanie wierszy nie świadczy o wyobraźni lecz o tym, że człowiek ma talent do pisania - a to nie znaczy że trzeba obrażać ludzi, którzy grają w rpg/bitewniaki czy inne gry fantasy.
Apel napisał:
Weźcie sobie ludzie znajdźcie jakieś ciekawsze zajęcie i przede wszsytkim zacznijcie sie kontaktować z innymi ludźmi
Myślisz, że grając w gry rpg i inne nie kontaktujemy się z ludźmi?
Apel napisał:
Jak dak dalej pójdzie to sami zobaczycie o czym mówie jak nie będziecie potrafili sie dogadać z kimkolwiek na inny temat niż te wasze żałosne rpg.
Mamy też inne życie niż tylko granie w RPG... a że wg ciebie RPG jest żałosne to świadczy o tym, że nigdy w nie nie grałeś i nie wiesz na czym to polega...
Apel napisał:
(...)siedzieć z bandą kretynów, którzy naprawde niekiedy wierzą w to co mówią a najlepsze że świata poza tym nie widzą.
nie jestem pewien, czy nazywałbyś bandą kretynów twoich znajomych czy kolegów (jeśli takich posiadasz, bo jak widze potrafisz tylko obrażać innych). Co do widzenia świata... tylko ludzie naprawde jeb***** nie potrafią odróżnić świata realnego od fikcyjnego, a jak mniemam tę wypowiedź opierałeś na swoich własnych doświadczeniach...
Dajcie juz spokuj Pozdejrzewam ze ten caly Apel wpisal posta i wiecej tu nie zajrzy
a co za tym idze nawet nie przeczyta waszych postow
(poza tym watpie zeby był wart naszych przemyslen na temat jego wypowiedzi )
Wiec po co robic ten śmietnik na forum
pozdro
Dzidek napisał:
A ja myśle że jednak Apel ma troche racji.... owszem lubie czasem z koleżkami zrobić sobie małą sesyjke, ale przykładowo znam pare osób, które wolą siedzieć i grać niż gdziekolwiek wyskoczyć ze znajomymi, jeden mi sie potem żalił że dziewczyny nie ma xD Ja myśle że chłopak nie chciał nikogo tym obrazić, a fakt że pisze wiersze znaczy że też posiada nie małą wyobraźnie. Tyle że zauważyłem że w polskiej mentalności jest coś takiego "ktoś jest przeciwko nam i ma inne poglądy to debil, kretyn itp." Może i faktycznie troche przesadził, ale widać miał powód
No cóż nie mi dane jest oceniać , ale według mnie. A pozatym to co kolega Apel napisał nie świadczy wcale o jakimkolwiek no-life'owaniu co mi sie wydaje bardziej z własnego doświadczenia
.......To tyle, dziękuję za uwagę
Ja znam ludzi ,krórzy wolą siedzieć całymi dniami przed kompem niż się spotkać z kolegami...
krotko. Gość napisał to, bo możliwe ze jest 10-cio latkiem z mentalnością starego zgorzkniałego starca bo go chłopak/dziewczyna bądź oboje porzucili bo nie pasjonowały go zajęcia takie, jak ich. To ze sam jest nieszczęśliwy nie znaczy ze musi wchodzić na nasze forum i robić burdel. j
ak mu się nie podoba kółko to niech się trzyma z daleka ... proponuje temu panu wpisać bana na ip, jeśli ma odwagę to niech przyjdzie do nas w piątek i powie nam to w oczy a nie anonimowo pisze jakieś chore myśli zaćpanego dziesięciolatka.
pzdr.
Administrator
Ja też mam swoisty "apel" do wszystkich osób takich jak Apel. Masz problem, przyjdź do nas. Ja, Piłat, Pączek, i reszta rozwiążemy wszystkie Twoje przypadłości na tle psychicznym. Zapraszamy. Każdy piątek 15-20, lokalizacja - MOK Venus.
Gość
Nie widzę różnicy między Wow’em a siedzeniu z żywymi kumplami i graniu w planszówki (bądź też malowaniu figurek) i moja zdruzgotana samoocena sprawia że chce się czuć lepszy od totalnie nieznanych mi osób na Internecie których nie biją starsi koledzy ;(
Pomożecie?